Sunday, September 9, 2012

What say you, Abby??? Ostazah pilihan..??Ambil kau penyokong UMNO semua! Sekarang siapa yang berani kata undi PAS tidak masuk syurga?!! Sebab itulah semua kubur chai PAS mesti ditandakan dengan warna hijau. Baru senang malaikat hendak cari untuk tengok tiket sorga.

Itulah hebat tidak hebatnya Abby Abadi. Sampaikan soalan kubur pun dia boleh tahu. Kami pasti Dr MAZA pun tidak berani keluarkan fatwa seperti ini.
Yang kelakarnya, entah dari hadis mana yang dipetik, tidak sangka pula ya, Allah SWT akan tanya tentang pasir?!! Tanya pasal skandal pasir di Selangor kot?!! Takkan selepas Dr MAZA dan UAI, Abby nak attack Nurul Izzah pula?!! Beraninya dia...

Sebab itulah, tidak sampai sehari, Abby kini giat menjalankan "kajian" untuk mentafsir dan mengeluarkan pula hadis-hadis dan nas bagi menghalalkan "DAKWAH"nya, walaupun tidak perlu pergi mengaji pondok dan ilmu wahyu di UIA. Abby memang hebat!*Kening DEMO lawa lah Abby... Haaaaaaaaaa.. berani Abby tegur Izzah??? Its ok.. kita tunggu komen dia tentang artis ini pula.. bertatoo dengan potongan ayat khalimah Allah. What say you, Abby??

Terima kasih mymassa.. 

1 comment:

  1. Kesian pulak saya melihat sikap Abby semenjak jadi ustazah ni....hati2 Abby bila mengeluarkan fatwa tu...

    ReplyDelete