Monday, March 14, 2011

Anwar suka Blowjob

Terdapat dua peristiwa menarik yang berlaku semasa prosiding kes liwat Anwar minggu ini. Pertama, Karpal Singh tidak hadir semasa sesi pertama soal balas saksi pihak pendakwa dan kedua pendedahan terbaru Dr Siew Sheue Feng, Ahli patologi forensik Hospital Kuala Lumpur (HKL) yang mengatakan Anwar suka blowjob (oral seks). Kedua-kedua kejadian itu berlaku serentak pada 14 Februari 2011.
S. N. Nair Ganti Karpal
Pada 14 Februari berlaku serentak di di Kompleks Mahkamah, Jalan Duta, Kuala Lumpur. Satu Prosiding perbicaraan kes liwat Anwar disambung semula dan kedua Suruhanjaya Diraja Menyiasat Kes Teoh Beng Hock bersidang untuk hari yang pertama.
Kedua-duanya Karpal terlibat, berlaku serentak, pada tarikh dan waktu yang sama. Karpal terpaksa membuat pilihan untuk menyertai yang mana satu dan meninggalkan yang lain.
Karpal bersama anaknya Gobind Singh Deo dan Malik Imtiaz Sarwar mewakili keluarga Teoh
Ternyata, Karpal memilih untuk menyertai anaknya, Gobind Singh Deo dan Malik Imtiaz (peguam murtad kes Lina Joy yang kini dilantik peguam rasmi kerajaan Selangor) bersama-sama dalam persidangan hari pertama Suruhajaya Diraja Menyiasat Kes Teoh.
Tempat Karpal sebagai Ketua Peguambela Anwar di Mahkamah Tinggi diganti oleh Sankara Nair yang juga merangkap peguam peribadi Anwar sendiri.
Nampak isu ini macam kecil, tetapi sebenarnya besar.
Sebelum ini, Anwar memberi alasan, perbicaraan tidak boleh dijalankan dan perlu kepada penangguhan sekiranya Karpal tidak hadir mewakili Anwar. Macam lah Karpal segala-galanya kepada nasib Anwar.
Sebab itu apabila Karpal sakit, walaupun peguam-peguam Anwar yang lain segar bugar, Anwar akan memohon penangguhan prosiding, hingga meleret-leret sampai tiga tahun. Alasan Anwar mahu penangguhan adalah skrip sama, Karpal penting, dia ketua.
Namun dengan ketidakhadiran Karpal pada 14 Februari lalu dan tempatnya diganti oleh SN Nair membuktikan Karpal tidaklah sepenting mana. Peguam lain pun boleh menggantikan tempatnya. Cuma barangkali kepentingan Karpal adalah bersandiwara dan mengertak saksi-saksi, pihak pendakwa dan hakim untuk menangguhkan kes. Itu sahaja kehebatan Karpal!
Anwar Suka Blowjob
Point blowjob ini point baru. Tidak pernah disebut selama ini. Sepanjang keterangan Saiful pun tidak kedengaran tabiat luar biasa Anwar ini. Mungkin Saiful telah cerita secara terperinci dalam mahkamah, tetapi Karpal minta diadakan perbicaraan tertutup, jadi rakyat tidak tahu apa yang Saiful beritahu dalam perbicaraan tertutup itu.
Pandai Karpal sorok maklumat kepada pengetahuan umum, tetapi sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. Jika, persoalan ‘blowjob’ ini telah menjadi pengetahuan umum semasa keterangan Saiful tahun lepas, hari ini isu ‘blowjob’ bukanlah isu sensasi, sebagaimana hari ini.
Dulu yang sensasi ‘Can i f*** U today’, password ‘Mokhtar’, “Are U Ok”, ‘karipap daging’, sekarang bukan sensasi lagi.
Namun bila terlepas maklumat tentang blowjob, isu ini menjadi semakin sensasi. Sekurang-kurang ada benda baru yang menarik dalam prosiding kes liwat Anwar yang akan terus diingati rakyat.
Blowjob tu apa ? Blowjob adalah seks oral. Kedua-dua ini istilah Barat. Dalam istilah Melayu Hisap@kulum Kote.
Nampak macam lucah. Tetapi itulah hakikatnya. Semakin Anwar dan Karpal memainkan isu ‘percubaan’, semakin rakyat mengingati istilah blowjob ini. Bab kata filem P. Ramlee, Ini bukan cuba-cubaan, ini betul-betul !
Dalam keterangan 14 Februari, Dr Siew Sheue Feng, Ahli patologi forensik HKL memberitahu mahkamah bahawa Saiful memberitahunya Anwar memaksa mangsa liwatnya itu melakukan blowjob ke atas kote Anwar, sebab itu Dr Siew mengambil palitan spesimen pada tekak dan lidah Saiful.
Ganas seks Anwar ini, sampai ke tahap blowjob dan sodomi mangsa! Sebijik macam Mat Salleh.
Agak-agaknya sebab itu Anwar suka berulang alik ke luar negara dan lebih suka menetap di AS berbanding dengan negara sendiri.
Memang Anwar suka batik Indonesia dan Pakistan, sebab corak batiknya lebih antik berbanding dengan batik Malaysia. Macam Sukma Darmawan, adik angkat Anwar, batik Indon, pandai blowjob, mulut diam!.
Tetapi Saiful, batik Malaysia, tak begitu pandai blowjob dan mulut bising. Kalau tak bising, tak akan timbul semula kes liwat Anwar di mahkamah. Sebab itu Anwar tidak suka batik Malaysia !
Saya telah mendengar kegemaran Anwar diblowjob ini dua tahun yang lepas, tetapi saya tidak tulis kerana takut masyarakat terkejut. Maklumlah perkara baru.
Macam kes Wan Azizah telefon Ezam supaya ‘jaga’ Anwar supaya tidak ada mana-mana lelaki bermalam di rumah Anwar semasa ketiadaannya.
Semasa saya tulis, benda itu sangat baru dan menimbulkan kejutan kepada umum,[klik di sini] tetapi sekarang, saya yakin bukan kejutan lagi, apatah lagi diakui sendiri oleh Wan Azizah sehingga timbul isu cabar mencabar di antara Ezam dan Wan Azizah. Klik sini, di sini, sini, sini dan sini
Rasid Rosidi
Siapa lelaki misteri yang diperkatakan Ezam dan Wan Azizah itu ? Jawabnya Rasid. Klik di sini
Sekarang nama Rasid bukan lagi asing kepada umum, apatah lagi selepas dia keluar membuat laporan polis mendakwa dirinya dikurung dan dipaksa membuat pengakuan bersumpah palsu. Kilk di sini dan sini
Nampaknya ada benda baru dan masih belum meletup lagi di sebalik laporan polis Rasid itu. Klik sini, sini, sini dan sini
Semua itu telah berlalu dan telah diketahui umum. Sekarang saya buka buku baru berkenaan tabiat blowjob Anwar.
Menurut sumber sahih, selepas Anwar dibebaskan dari penjara Sungai Buloh, Anwar kesunyian apabila ketiadaan adik angkatnya, Sukma Darmawan yang terpaksa (dipaksa?) balik semula ke tanahairnya, Indonesia.
Dari tahun 70-an, Sukma menemani Anwar, Dulu, Sukma kata dia sanggup sehidup semati bersama abang angkatnya (Anwar), kini Sukma pula melarikan diri.
Kalau tiada apa-apa, kenapa Sukma melarikan diri ke Indonesia, sedangkan dulu pernah diberi bilik khas di rumah kediaman peribadi Anwar ? Klik di sini, di sinisini sini sini dan sini
Menariknya, dalam pengakuan bersumpah Sukma Darmawan pun ada sebut pasal aktiviti meraba-raba kote yang dinamakan handjob. Handjob aktiviti dengan tangan, blowjob dengan mulut dan lidah.
“Saya tinggal di No. 27, Jalan SS1/43, Petaling Jaya. Dengan secara kebetulan saya mendapat bilik berkongsi dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim. Suatu hari, tidak ingat hari bulan dan waktu yang tepat, saya merasa berahi dan ingin melakukan onani. Dalam satu bilik saya tidur sekatil dengan dia (Anwar). Secara kebetulan, badan dia melekat pada badan saya termasuk kemaluan dia berada di telapak tangan saya. Dengan otomatik saya menguitkan kemaluan dia dengan tangan saya (aktiviti itu dinamakan handjob adik beradik blowjob) dan beberapa saat air mani dia keluar tetapi air mani saya tidak keluar” – petikan pengakuan bersumpah Sukma Darmawan bertarikh 17 September 1998. Klik di sini
Sekarang Anwar perlu teman yang baru. Seorang lelaki yang setia seperti Sukma untuk menemani Anwar di rumahnya. Kejadian ini berlaku sekitar tahun 2005-2007, pasca pembebasan Anwar.
Seorang lelaki asing telah dibawa masuk Anwar menghuni di rumahnya tanpa restu Wan Azizah. Bukan Azizah yang carikan lelaki itu, tetapi Anwar sendiri yang kenalpasti dan bawa masuk lelaki itu.
Menurut sumber, ketika Anwar berbual-bual dengan Wan Azizah dengan suara kuat (dua bilik berlainan, sebelah menyebelah.Wan Azizah tidak nampak Anwar dan begitu juga Anwar tidak nampak Azizah, hanya berkomunikasi suara sahaja), masih sempat lagi, Anwar meraba-raba kote lelaki asing yang berada di sebelah Anwar itu.
Sikap meraba-raba kote menunjukkan tabiat Anwar suka blowjob, semua itu menjurus ke arah itu. Dari raba, blowjob dan akhirnya sodomi. Ketagihnya Anwar, tak dapat sodomi dan blowjob, raba-raba kote pun jadi lah!
Maaf, jika tulisan kali ini nampak sedikit lucah.
Sukar rakyat menerima seorang bekas Presiden ABIM yang dahulu menampilkan imej warak, akhirnya didapati bersalah di mahkamah kerana meliwat. Malah dibebaskan pada tahun 2004, ‘frasa meliwat’ masih lagi termaktub di mahkamah. Klik di sini, sini, dan di sini
Sukarnya kita menerima tabiat Anwar adalah seorang yang ketagihan meliwat, samalah sukar mengatakan Anwar tergelincir aqidah kerana membawa fahaman baru, Islam Liberal dan Pluralisme Agama. Klik di sini, sini dan sini
Masih banyak lagi kisah pengalaman lelaki asing itu di rumah Anwar yang tidak tersingkap kepada umum.
Adakah Wan Azizah curiga dengan lelaki asing ? Ya. Amat curiga. Azizah sudah masak dengan tabiat Anwar, sejak dari beradikangkatkan Sukma Darmawan lagi. Tetapi Azizah ada stail kepimpinannya sendiri dalam menangani lelaki-lelaki asing Anwar.
Menurut sumber dalaman, pernah semasa ketiadaan Anwar di rumah, Wan Azizah memanggil lelaki itu naik ke atas dan disuruh menggosok tudungnya. Pernah Wan Azizah suruh lelaki asing itu menyidai pakaian dalamnya.
Apa motif Azizah suruh perkara-perkara pelik seperti ini kepada lelaki asing ? Tau motifnya ? Mendalam sentuhan Azizah ni..
Apabila Anwar pulang ke rumah, entah macam mana Anwar tahu lelaki asing yang tukang gosok tudung dan sidai pakaian dalam Azizah (mungkin Wan Azizah sendiri ceritakan kepada Anwar), dengan tidak semena-mena, Anwar datang kepada lelaki asing itu dengan memberi warning, ‘Jangan sesekali buat perkara seperti itu !’
Apa maksud semua ini….

No comments:

Post a Comment