Saturday, August 28, 2010

PAS DAP PKR PoKeMAK

oLeH: Namokudo
Ni amoi ni ngan Elezebth Wong apa bezanya , tenguk lah muka nya muka kaki sex  juga tapi nak tunjuk baik konon dengan orang Islam yang tak sedar diri di Serdang. mati mati jumud PAS mempertahankan Amoi ini , kononnya  Amoi ini akan dapat hidayah dan masuk Islam. Pei.... mabuk lah  dengan faNtasia lu Pak lebai PAS.

Pakai Serban nak "cover line' kejahilan diri buat apa. Nama saja pakai serban tapi agama jahil. Tapi kes amoi ni buat semua pak lebai ngan Muslimah PAS terkedu. mana tak minah yang tak mandi junub ni , berak ngan kencing pakai lap ngan tisu aja , apakai kebaya nampak batang tubuh. terjegil biji mata Pak Lebai PAS sampai tutup tangan kat anu nya .


Tian chua juga masuk masjid, tenguk kaki dia, tak tahu lah pakai kasut atau stokin , ini tempat kita sembahyang, apa nak jadi dengan orang PAS ni bawa masuk Cina makan babi ni dalam masjid , Tenguk lah serban dll, nak mapos ke diaorang ni.
Ni sorang lagi paria dibawa masuk masjid , apa nak jadi dengan lembu lembu PAS ni, macam pokimun perangai mereka ni. Taka da tempat lain ke nak bawa kapir laknat ni berpolitik. Kat sini tempat orang beriubadah, Apa lah sesat sangat ni. Aku harap jangan lah mereka buat ini dalam masjid lepas ni, buat apa , tenguk gambar bawah.


hahhh cakap ngan Namewee NAH !  NAH !

1 comment:

 1. Subject: FW: PADERI MELAYU PLEASE FORWARD THIS MESSAGE TO OTHER MUSLIMS..

  SEKARANG KRISTIAN SEDANG AKTIF DISEREMBAN 1900 ORANG PADERI MELAYU YANG BARU TIBA DARI SINGAPURA BERADA DI SINI SEKARANG. MEREKA MENGGUNAKAN SIHIR.

  BERHATI- HATI DENGAN AIR MINERAL JENAMA:-
  1. AL -BARAMKAH
  2. AL-MANSORI
  3. AL-BISTARIA

  P/S : SAMA ADA DIPEROLEHI SECARA PERCUMA ATAU DIJUAL MURAH SEMUA AIR-AIR INI TELAH DICAMPUR DENGAN 'HOLY WATER' TOLONG SEBARKAN MESSAGE INI KEPADA SEMUA UMAT ISLAM/SAHABAT/SAHABIAH & DLL.

  SESUNGGUHNYA KITA TAK TERMAMPU MEMEGANG SENJATA UNTUK MENEGAKKANAGAMA ISLAM, AKAN TAPI KITA BOLEH LAKUKAN DENGAN SEND MESSAGE NIE ..

  SEMOGA JASA BAIK INI DIRAHMATI OLEH ALLAH SWT..

  ReplyDelete